Col·labora amb nosaltres

El Club d'Escacs Sant Joan és una entitat sense ànim de lucre i, per tant, no reparteix els seus beneficis entre els socis ni remunera els seus dirigents com si fos una empresa. El seu capital el dedica exclusivament a temes acords als Estatuts i a la normativa vigent, com ara bé: organitzar activitats escolars, tornejos, formació, difusió, entre d'altres. L'excedent de capital en un exercici es dedica a reserves, per a dur a terme aquestes activitats en anys posteriors o comprar material per a desenvolupar la seva activitat.

Els ingressos que rep l'entitat són minsos i provenen, principalment, de les quotes de socis, de les subvencions públiques, de la venda de loteria de Nadal i de les donacions privades. És per aquest motiu que necessitem la teva ajuda per a fer front a aquestes despeses. Si comparteixes la missió i els valors de l'entitat, t'encoratgem a sentir-te'n partícip de la mateixa fent-te simpatitzant, patrocinador o fent una donació al nostre número de compte de La Caixa: ES63 2100 0360 0102 0017 6978. Moltes gràcies per avançat!


Formulari de simpatitzant

Els simpatitzants són les persones que comparteixen la missió i valors de l'entitat i/o que col·laboren econòmicament amb el Club d'Escacs Sant Joan mitjançant donacions. Reben informació sobre les activitats que desenvolupem i poden assistir al nostre local. Per a ser simpatitzant de l'entitat tens dues opcions; descarregar-te, imprimir i fer-nos arribar en paper o en PDF el formulari emplenat o omplir directament el formulari en línia.

Fitxa de simpatitzant.pdf

Patrocina al Club d'Escacs Sant Joan

Tens una empresa? Ets el propietari d'un petit comerç o bar del poble? Ets una persona que vols fer una gran aportació econòmica a l'entitat? Per un mínim de 50€ a l'any pots fer-te patrocinador del Club d'Escacs Sant Joan. Escriu-nos a escacs.sant.joan@gmail.com. Si ho desitges, podem negociar el tipus de col·laboració que vols tenir amb l'entitat, la publicitat que et farem en les nostres activitats, el teu logotip a la nostra roba... Aconsegueix visibilitat amb la teva col·laboració. T'esperem!