Qui som?

Som una entitat sense ànim de lucre

El Club d'Escacs Sant Joan és una entitat sense ànim de lucre que es va fundar a Sant Joan de Vilatorrada l'any 1958 per una colla d'amics aficionats a aquest esport. Som una de les entitats amb més història del nostre municipi i durant aquests més de 60 anys no hem parat de treballar desinteressadament pel nostre poble i per la difusió i foment dels escacs, especialment entre els col·lectius més joves. Ens podem definir d'una manera sintetitzada per la nostra missió:

Fomentar la pràctica dels escacs i inculcar els valors que se'n deriven, especialment en els col·lectius més joves i la gent de Sant Joan de Vilatorrada.

La nostra visió: Volem créixer i donar-nos a conèixer entre la gent per tal d'assolir els nostres objectius. Busquem ser un Club d'Escacs referent a la comarca del Bages i a la resta de Catalunya, no només pel que respecta a l'àmbit esportiu, sinó especialment pel que fa a l'excel·lència en la formació, en la gestió de l'entitat i en la valoració positiva dels agents que estan implicats (socis, simpatitzants, alumnes, famílies, Ajuntament...).

D'altra banda, els nostres valors són els següents: orientació a resultats, eficiència, agilitat i flexibilitat, treball en equip, reconeixement continu a l'èxit i l'excel·lència, integritat i civisme, relacions de mutu benefici amb les parts interessades, lideratge, propietat, integritat, confiança, passió per guanyar, desenvolupament personal, formació.